Nyeste innlegg

Om meg

RSS Nyheter

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

iPhone størst blant Springer-leserne

Hele 32 prosent av Springers mobile nettbrukere har en iPhone. På andreplass er Opera-brukerne med 4 prosent, forteller Christian Golecki, ansvarlig for Springer-gruppens satsning på mobil journalistikk.

– Mobile tjenester er det raskest voksende markedet for europeiske medier, sier Golecki. Tysklands største avisgruppe opplever en månedlig økning på 11 – 12 prosent i mobiltrafikken. Berlinavisene Morgenpost, Welt og Bild har 3, 5 millioner unike brukere per måned. Hver dag har de 700 000 besøkere.

For EUR 40 – 60 kan en annonsør kjøpe et mobilt banner på mobilsiden. 1 til 1,5 prosent av besøkerne klikker på et annonsebanner. Dette er ti ganger mer enn på de ordinære nettsidene, hvor klikkraten er 0,1 – 0,2 prosent.

Skriv en kommentar